Hellpoint, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2021
Hellpoint, joc gratuit oferit de GOG
Foto: Cradle Games

Pe GOG (Good Old Games), campania de reduceri de vară este în plină desfășurare, peste 3400 de jocuri fiind oferite la prețuri reduse cu până la 90%. Cu ocazia acestei campanii de reduceri, Good Old Games vă oferă și un joc gratuit: Hellpoint, RPG-ul studioului Cradle Games. Pentru a-l putea obține, trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul celor de la GOG, să accesați prima pagină a site-ului GOG și să faceți click pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Hellpoint joc gratuit

Hellpoint poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 28 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Hellpoint, pentru fanii seriei Dark Souls

Hellpoint se dorește a fi un RPG SF matur, cu o atmosferă sumbră, a cărui acțiune are loc pe o stație spațială aflată în derivă pe orbita unei găuri negre de proporții inimaginabile. Jocul își trage inspirația din titluri precum Dark Souls sau Dead Space, dar și din filme precum Event Horizon sau Hellraiser.

Povestea are elemente legate de fizica cuantică, civilizațiile extraterestre dispărute sau zeii cosmici și poate fi experimentată și în mod cooperativ. Gameplay-ul este familiar fanilor seriei Dark Souls, cu câteva particularități, precum lumea de joc dinamică, ce adaptează stilului fiecărui jucător: la fiecare moarte, mediul de joc va fi alterat, făcându-și apariția și elemente cauzate de gaura neagră menționată anterior.

Sursa: Good Old Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News