Iată când se lansează The Outer Worlds pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 01.04.2020
Iată când se lansează The Outer Worlds pentru Nintendo Switch

The Outer Worlds, RPG-ul lansat de Private Division şi Obsidian Entertainment în toamna anului trecut, a fost una dintre primele “victime” ale pandemiei de coronavirus, ediţia sa pentru Nintendo Switch fiind amânată din această cauză.

Din fericire, problemele în partea de lume în care s-a dezvoltat această versiune a jocului (de către studioul Virtuous, localizat în Singapore) par a se fi terminat, iar The Outer Worlds pentru Nintendo Switch va vedea lumina zilei pe 5 iunie 2020.

Odată cu această veste bună, Private Division a oferit şi câteva detalii despre versiunea fizică a jocului, ce urmează să fie livrată pe un card pentru Nintendo Switch, dupa cum fusese promis. Pe lângă acesta însă, este bine de ştiut că jocul va avea nevoie şi de download-ul unui patch de aproximativ 6 GB. Acest update promite sa corecteze anumite probleme, să optimizeze gameplay-ul şi să includă texturi hi-res adiţionale.

Astfel, The Outer Worlds va fi disponibil pentru Nintendo Switch începând cu 5 iunie 2020, atât în format digital, cât şi în versiune fizică, la un preţ echivalent cu 59,99€. Jocul poate fi deja achiziţionat pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News