Iată cum rulează Skyrim pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2017
Iată cum rulează Skyrim pe Nintendo Switch

Bethesda a dezvăluit la E3 2017 că The Elder Scrolls V: Skyrim, unul dintre cele mai apreciate RPG-uri ale companiei, va fi publicat în cursul acestui an şi în versiune pentru Nintendo Switch.

În afara trailerelor promoţionale, jocul nu a fost prezentat însă rulând pe o astfel de consolă. Până acum: în cadrul San Diego Comic Con 2017, doritorii au putut încerca Skyrim pe o consola Switch reală, experienţa fiind surprinsă în clipurile de mai jos.

Întreaga aventură din Skyrim va fi adaptată pentru Nintendo Switch, fiind adăugat si suportul pentru Amiibo-ul The Legend of Zelda: Breath of The Wild, care va conferi eroului atât aspectul vizual al lui Link, cât şi Master Sword-ul acestuia, utilizabil în Skyrim. De asemenea, pe lângă schema de control clasică a jocului, versiunea pentru Nintendo Switch a lui Skyrim va putea fi controlată şi prin motion gestures.

The Elder Scrolls V: Skyrim va sosi în ultima parte a anului 2017 şi pe Nintendo Switch, fiind deja disponibil pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News