Jocul românesc Yaga se lansează în noiembrie pe PC şi console

Autor: Cosmin Aionita | 28.10.2019
Jocul românesc Yaga se lansează în noiembrie pe PC şi console

Publisher-ul Versus Evil şi studioul românesc Breadcrumbs Interactive din Cluj-Napoca au dezvăluit că jocul Yaga, un action RPG cu influenţe folclorice, va fi disponibil pe 12 noiembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC (prin intermediul Epic Games Store). Precomenzile sunt deja disponibile pe Epic Games Store, la un preţ de 16,79€, redus cu 20% faţă de cel final, de aceeaşi reducere urmând să beneficieze şi utilizatorii de Xbox One şi Nintendo Switch începând cu 4 noiembrie, când precomenzile vor putea fi plasate şi pe aceste platforme.

Yaga spune povestea lui Ivan, un fierar ghinionist, rămas cu o singură mână, ce trebuie să ducă la bun sfârşit misiunile pe care le primeşte din partea Ţarului. În tot acest timp, Ivan va fi urmărit din umbră de Baba Yaga (Baba Cloanţa), firul narativ al jocului fiind inspirat din poveştile folcorului de origine slavă. Producătorii se laudă, de asemenea, cu un sistem avansat de făurire şi personalizare a armelor, multiple moduri de a rezolva unele situaţii, o hartă generată procedural împânzită de secrete, precum şi mai multe finaluri posibile.

Yaga va fi lansat pe 12 noiembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC (Epic Games Store). Jocul este deja disponibil pentru iPhone şi iPad, prin intermediul serviciului Apple Arcade.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News