Lies of P – gameplay extins de la Gamescom 2022. Când și pentru ce platforme va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2022
Lies of P – gameplay extins de la Gamescom 2022. Când și pentru ce platforme va fi lansat jocul
Foto: Neowiz

Pe scena de la Gamescom 2022 Opening Night Live a fost prezentat un nou trailer pentru jocul Lies of P, noul titlu action RPG de la Neowiz, realizat în colaborare cu Round8 Studio. Se confirmă astfel ceea ce știam deja despre acest titlu: Lies of P este inspirat de romanul Aventurile lui Pinocchio, scris de Carlo Collodi, reinterpretat însă într-o manieră mult mai matură, cu un gameplay ce amintește de seria Dark Souls.

A fost confirmat, de asemenea, faptul că Lies of P va fi disponibil în cursul anului 2023, urmând să fie inclus în abonamentul Xbox Game Pass pentru utilizatorii de console Xbox Series X|S și Xbox One. Nu în ultimul rând, colegii de la IGN au pregătit un clip cu nu mai puțin de 12 minute de gameplay din jocul celor de la Neowiz, pe care îl puteți viziona mai jos.

Lies of P spune povestea lui Pinocchio într-un mod original, jucătorii urmând să-l controleze pe protagonist printr-o lume întunecată, în perioada Belle Epoque, în care omenirea pare blestemată. Pinocchio trebuie să călătorească până în orașul Krat, transformat într-un veritabil coșmar, unde va fi nevoit să-l caute pe faimosul Geppetto, pentru a dezlega misterul sorții sale și a întregii lumi.

În această reinterpretare a poveștii clasice, Pinocchio este o păpușă mecanizată, capabilă să-și făurească propriile arme din resursele pe care le găsește pe parcursul jocului. De asemenea, eroul va interacționa cu puținii supraviețuitori rămași în oraș: cu cât Pinocchio va minți mai mult în aceste discuții, cu atât mai uman va deveni. Iar tranziția dintre păpușa mecanică și om are atât beneficii, cât și dezavantaje, deci va trebui să alegi cu atenție. Jocul va include și un sistem de crafting avansat, decizii ce vor afecta modul în care decurge povestea, precum și un sistem avansat de personalizare a progresiei eroului.

Lies of P urmează să fie lansat in 2023, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, cât și pentru PC (Steam).

Sursa: Xbox YouTube, IGN

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News