Ce mașini vom putea conduce în Cyberpunk 2077

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2020
Ce mașini vom putea conduce în Cyberpunk 2077

Sfârșitul săptămânii trecute a fost ales de CD Projekt RED pentru difuzarea unui nou episod din “Night City Wire”, seria episodică ce dezvăluie noutăți despre mult-așteptatul RPG Cyberpunk 2077. În acest episod am avut parte de prezentarea numeroaselor modele de mașini ce vor putea fi pilotate în Cyberpunk 2077, a multiplelor stilurile vizuale abordate de personajele din joc, precum și a unui nou clip promoțional.

De asemenea, în galeria atașată puteți admira cele mai noi imagini din Cyberpunk 2077. Nu în ultimul rând, în oferta de vehicule ce urmează să-și facă apariția în joc se regăsește și clasicul Porsche 911 Turbo, bazat chiar pe prima serie a acestui model, lansată în 1974. Includerea acestei mașini în Cyberpunk 2077 este strâns legată de povestea jocului, ea aparținând unuia dintre personajele principale: rocker-ul Johnny Silverhand, interpretat chiar de către Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077, jocul lunii noiembrie?

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru toamna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City. Actorul Keanu Reeves își va face apariția în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze rolul rocker-ul Johnny Silverhand.

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt RED luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conținut suplimentar pentru single player și, abia apoi, componenta multiplayer.

Versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului Cyberpunk 2077 se regăsesc aici.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor fi oferite în mod gratuit.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News