Mass Effect: Andromeda – au fost dezvăluite primele secvenţe din joc

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2016
Mass Effect: Andromeda - au fost dezvăluite primele secvenţe din joc

Cu toţii ne aşteptam ca EA Play 2016 să reprezinte ocazia perfectă pentru ca Electronic Arts şi studioul BioWare să ofere mai multe detalii despre Mass Effect: Andromeda, joc dezvăluit în ediţia din 2015 a Electronic Entertainment Expo.

Şi, deşi acest lucru s-a întâmplat, nu am avut parte nici de un trailer propriu-zis pentru Mass Effect: Andromeda şi nici de mult dorita demonstraţie de gameplay. În schimb, am primit materialul video de mai jos, în care scurtele secvenţe din noul joc sunt acompaniate de câteva informaţii pe care le ştiam deja: acţiunea din Mass Effect: Andromeda va avea loc în cu totul altă galaxie (Andromeda), foarte îndepărtată de locurile în care s-a desfăşurat trilogia iniţiala.

Au trecut foarte mulţi ani de atunci, iar personajele pe care le veţi putea întâlni în noua aventură vor fi complet noi, jucătorul urmând să intre în pielea unui reprezentant (sau a unei reprezentante) a rasei umane, aflat în căutarea unei noi case pentru umanitate.

Mass Effect: Andromeda este realizat folosind motorul grafic Frostbite şi va fi lansat în cursul anului 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News