Mass Effect: Andromeda – bonusuri pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2017
Mass Effect: Andromeda - bonusuri pentru precomenzi

Electronic Arts a lansat un trailer nou pentru Mass Effect: Andromeda, dezvăluind bonusurile pe care le vor primi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru acest joc: armura Deep Space Explorer, un skin unic pentru vehicului Nomad şi un multiplayer booster pack.

Aceste bonusuri sunt valabile atât în cazurile precomenzilor digitale, disponibile prin intermediul Origin (pentru PC, cu preţuri ce pornesc de la 59,99€) sau PlayStation Store (pentru PlayStation 4, cu preţuri care pornesc de la 299,90 lei), cât şi pentru ediţiile fizice ale jocului (cu preţuri care pronesc de la 189,90 lei pentru versiunea de PC şi 259,90 lei pentru cele de console).

Acţiunea din Mass Effect: Andromeda va avea loc în cu totul altă galaxie (Andromeda), foarte îndepărtată de locurile în care s-a desfăşurat trilogia iniţiala. Au trecut foarte mulţi ani de atunci, iar personajele pe care le veţi putea întâlni în noua aventură vor fi complet noi, jucătorul urmând să intre în pielea unui reprezentant (sau a unei reprezentante) a rasei umane – The Pathfinder, aflat în căutarea unei noi case pentru umanitate.

Mass Effect: Andromeda este realizat folosind motorul grafic Frostbite şi va oferi suport pentru consola PlayStation 4 Pro, pe lângă rezoluţia crescută, jocul urmând să folosească şi HDR (High Dynamic Range). Mass Effect: Andromeda va fi compatibil HDR şi pe alte platforme, pentru ediţia de PC fiind promis suportul pentru rezoluţia 4K şi Dolby Vision.

Mass Effect: Andromeda va fi disponibil în Europa începând cu 23 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mass Effect Andromeda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News