Mass Effect Andromeda – HDR şi 4K în versiunea de PC a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2017
Mass Effect Andromeda - HDR şi 4K în versiunea de PC a jocului

NVIDIA a lansat un nou material video dedicat jocului Mass Effect: Andromeda, a cărui apariţie va avea loc în cursul acestei săptămâni. După cum era de aşteptat, în clip se vorbeşte foarte mult despre versiunea pentru PC a jocului, şi despre suportul pe care această ediţie îl va oferi pentru rezoluţia 4K şi HDR (High Dynamic Range). În plus, graţie tehnologiei NVIDIA Ansel, se vor putea captura screenshot-uri tridimensionale din Mass Effect Andromeda.

Acţiunea din Mass Effect: Andromeda va avea loc în cu totul altă galaxie (Andromeda), foarte îndepărtată de locurile în care s-a desfăşurat trilogia iniţiala. Au trecut foarte mulţi ani de atunci, iar personajele pe care le veţi putea întâlni în noua aventură vor fi complet noi, jucătorul urmând să intre în pielea unui reprezentant (sau a unei reprezentante) a rasei umane – The Pathfinder, aflat în căutarea unei noi case pentru umanitate.

Mass Effect: Andromeda va fi lansat în Europa pe 23 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cerinţele de sistem pentru ediţia de PC a jocului pot fi consultate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News