Mass Effect Legendary Edition – trilogia Mass Effect va fi complet remasterizată

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2020
Mass Effect Legendary Edition – trilogia Mass Effect va fi complet remasterizată
Foto: Electronic Arts

Casey Hudson, managerul general al studioului BioWare, a confirmat ceea ce mulți fani suspectau deja: existența pachetului Mass Effect Legendary Edition, ce va reuni versiuni remasterizate ale primelor trei jocuri din seria Mass Effect.

Conform spuselor lui Hudson, echipa de la BioWare lucrează de luni bune la această remasterizare, actualizând texturile, shaderele, modelele, efectele și specificațiile tehnice ale acestor trei jocuri Mass Effect. Obiectivul producătorilor nu a fost refacerea jocurilor de la zero sau reimaginarea acestora, ci mai degrabă modernizare experienței pentru ca și fanii noi să se poate bucura de aceste titluri, în cea mai bună formă a lor.

Trilogia Mass Effect, modernizată în 4K

Astfel, aventurile comandantului Shepard vor fi redate în rezoluție înaltă, cu framerate mai fluent și numeroase îmbunătățiri vizuale. Mass Effect Legendary Edition va include tot conținutul single player și DLC-urile aferente din Mass Effect, Mass Effect 2 și Mass Effect 3, plus arme, armuri și echipamente suplimentare. Iar toate vor fi optimizate pentru și redate în rezoluție 4K Ultra HD.

Mass Effect Legendary Edition este așteptat în primăvara anului 2021, urmând să fie lansat în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One vor putea fi rulate și pe PlayStation 5, respectiv Xbox Series X, îmbunătățiri specifice urmând să fie adăugate pentru aceste console next-gen. Casey Hudson a promis că vom primi mai multe informații despre Mass Effect Legendary Edition odată cu trecerea în noul an.

Un nou joc al seriei Mass Effect se află în dezvoltare

Asta nu este însa tot: în cadrul BioWare, o echipă cu experiență lucrează din greu la viziunea pentru următorul capitol al seriei Mass Effect. Momentan, proiectul se află în fazele sale incipiente, existând promisiunea că mai multe detalii despre acest joc nou Mass Effect vor fi dezvăluite la timpul potrivit.

Mass Effect Legendary Edition
Foto: BioWare / Electronic Arts

Sursa: BioWare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News