Minimal Affect. Iată cum arată jocul care parodiază seria Mass Effect

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2020
Minimal Affect. Iată cum arată jocul care parodiază seria Mass Effect

Groupul Enad Global 7 (EG7) a dezvăluit Minimal Affect, un RPG animat cu tematică comică dezvoltat de Toadman Studios, ce urmează să fie lansat anul viitor pe PC şi console.

Conform lui Rasmus Davidsson, directorul de creaţie din spatele jocului, “Minimal Affect reprezintă un omagiul nostru adus celor mai reuşite RPG-uri şi filme SF”. Este însă suficient să aruncaţi o privire la trailer-ul jocului sau la imaginile de mai jos pentru a ajunge la concluzia că Minimal Affect a fost conceput drept o parodie la adresa seriei Mass Effect.

Şi dacă povestea şi stilul artistic aduc aminte de seriile de desene animate de comedie destinată publicului matur, gameplay-ul din Minimal Affect promite să fie cât se poate de robust, cu toate elementele la care te-ai aştepta de la un action RPG third person.

Minimal Affect este dezvoltat de Toadman Studios şi urmează să fie publicat de Sold Out (ambele companii fac parte din grupul EG7), lansarea jocului fiind programată pentru 2021, atât pe PC, cât şi pe toate consolele importante (platformele exacte urmează să fie anunţate în curând).

Minimal AffectMinimal Affect

Minimal AffectMinimal Affect

Minimal AffectMinimal Affect

Urmărește Go4Games.ro pe Google News