Ni no Kuni II: Revenant Kingdom a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2018
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom a fost finalizat!

Bandai Namco Entertainment şi studioul Level-5 au veşti excelente pentru fanii RPG-urilor de inspiraţie japoneză: după câteva amânări, dezvoltarea jocului Ni no Kuni II: Revenant Kingdom a fost finalizată (jocul a atins stadiul gold), acesta urmând să fie lansat la timp, pe 23 martie 2018. Cu această ocazie, a fost publicat un nou material video dedicat jocului, precum şi câteva imagini noi, pe care le puteţi admira mai jos.

În lumea Ni no Kuni, regatul Ding Dong Dell este faimos pentru felul armonios în care trăiesc împreună pisicile, şoarecii şi oamenii. În urma unei lovituri de stat, regele Evan este alungat din regat împreună cu supuşii săi loiali. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom prezintă în detaliu povestea regelui deposedat, călătoria sa, şi ambiţia lui de a de a înfiinţa propriul regat, unificând întreaga lume.

Alături de rege îi vom regăsi şi pe prietenii lui loiali: Roland, Tani şi creaturile cunoscute sub denumirea de Higgledies. Deşi aceste fiinţe sunt născute din puterea inimii, o forţă ce se regăseşte în oameni şi animale, dar şi în elemente precum apa sau focul, doar cei cu inima pură îi pot vedea. Higgledies îl vor ajuta pe Evan de-a lungul aventurii sale, asistându-l în lupte şi făcând posibil accesul în locuri ascunse. Jucătorul va trebui să-l ghideze pe Evan în misiunea sa de a redeveni rege, în cadrul unei călătorii care-l va purta prin donjoane periculoase, în care va trebui să înfrunte monştri fioroşi.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom va fi lansat pe 23 martie 2018, în ediţii pentru PlayStation 4 şi pe PC.

Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2 Revenant KingdomNi no Kuni 2 Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2 Revenant KingdomNi no Kuni 2 Revenant Kingdom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News