Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, amânat încă o dată

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2017
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, amânat încă o dată

Bandai Namco Entertainment a anunţat o a doua amânare a jocului Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Astfel, lansarea programată pentru a doua parte a lunii ianuarie a fost amânată din nou, noua dată de apariţie fiind 23 martie 2018, atât pentru PlayStation 4, cât şi pentru PC.

Conform producătorilor, decizia a fost luată pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experienţă de joc posibilă: ”După cum ştiţi, studioul Level-5 este hotărât să ofere cel mai ridicat nivel de design şi de calitate tuturor jocurilor video în care este implicat. Dezvoltarea celui mai nou proiect, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, evoluează într-un mod foarte promiţător şi abia aşteptăm să le arătăm fanilor rezultatul final. Datorită efortului constant de a inova şi a introduce noi experienţe au fost implementate noi moduri de joc în Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, cum ar fi Skirmish şi Kingdom, de care suntem convinşi că vor încânta audienţa noastră. Odată cu inovaţia şi ideile noi apare şi nevoia de a ne asigura că totul funcţionează în mod coerent şi distractiv. Astfel, avem nevoie de mai mult timp pentru a ne asigura că Ni no Kuni II: Revenant Kingdom se ridică la nivelul ridicat al aşteptărilor. În numele tuturor de la Level-5, vrem să le mulţumim fanilor pentru răbdarea şi susţinerea continuă de care dau dovadă.” a declarat Akihiro Hino, preşedinte şi CEO al Level-5.

Publisher-ul a promis că mai multe informaţii şi detalii despre Ni no Kuni II: Revenant Kingdom vor fi oferite în săptămânile şi lunile ce urmează.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom va fi lansat pe 23 martie 2018, în ediţii pentru PlayStation 4 şi pe PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News