Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – cum au fost create personajele din joc

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2018
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - cum au fost create personajele din joc

Bandai Namco Entertainment a lansat un nou material video dedicat JRPG-ului Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, creat de studioul japonez Level-5 şi aşteptat în cursul primăverii. De această dată aflăm direct de la Yoshiyuki Momose (ex-Studio Ghibli, un studio nipon foarte apreciat pentru animaţiile sale) câteva dintre secretele din spatele procesului prin intermediul căruia au fost create personajele din cel de-al doilea joc al seriei Ni no Kuni (nu uitaţi să activaţi subtitrările pentru clipul de mai jos!).

În lumea Ni no Kuni, regatul Ding Dong Dell este faimos pentru felul armonios în care trăiesc împreună pisicile, şoarecii şi oamenii. În urma unei lovituri de stat, regele Evan este alungat din regat împreună cu supuşii săi loiali. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom prezintă în detaliu povestea regelui deposedat, călătoria sa, şi ambiţia lui de a de a înfiinţa propriul regat, unificând întreaga lume.

Alături de rege îi vom regăsi şi pe prietenii lui loiali: Roland, Tani şi creaturile cunoscute sub denumirea de Higgledies. Deşi aceste fiinţe sunt născute din puterea inimii, o forţă ce se regăseşte în oameni şi animale, dar şi în elemente precum apa sau focul, doar cei cu inima pură îi pot vedea. Higgledies îl vor ajuta pe Evan de-a lungul aventurii sale, asistându-l în lupte şi făcând posibil accesul în locuri ascunse. Jucătorul va trebui să-l ghideze pe Evan în misiunea sa de a redeveni rege, în cadrul unei călătorii care-l va purta prin donjoane periculoase, în care va trebui să înfrunte monştri fioroşi.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom va fi lansat pe 23 martie 2018, în ediţii pentru PlayStation 4 şi pe PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News