Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2018
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, disponibil acum

Bandai Namco Entertainment au confirmat că Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, cel mai recent proiect ieşit pe porţile studioului Level-5, este acum disponibil, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer al jocului, pe care îl puteţi viziona în continuare.

În lumea Ni no Kuni, regatul Ding Dong Dell este faimos pentru felul armonios în care trăiesc împreună pisicile, şoarecii şi oamenii. În urma unei lovituri de stat, regele Evan este alungat din regat împreună cu supuşii săi loiali. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom prezintă în detaliu povestea regelui deposedat, călătoria sa, şi ambiţia lui de a de a înfiinţa propriul regat, unificând întreaga lume.

Alături de rege îi vom regăsi şi pe prietenii lui loiali: Roland, Tani şi creaturile cunoscute sub denumirea de Higgledies. Deşi aceste fiinţe sunt născute din puterea inimii, o forţă ce se regăseşte în oameni şi animale, dar şi în elemente precum apa sau focul, doar cei cu inima pură îi pot vedea. Higgledies îl vor ajuta pe Evan de-a lungul aventurii sale, asistându-l în lupte şi făcând posibil accesul în locuri ascunse. Jucătorul va trebui să-l ghideze pe Evan în misiunea sa de a redeveni rege, în cadrul unei călătorii care-l va purta prin donjoane periculoase, în care va trebui să înfrunte monştri fioroşi.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom este disponibil acum, în ediţii pentru PlayStation 4 şi PC. Versiunea pentru PlayStation 4 poate fi achiziţionată fie în format fizic, fie digital (prin intermediul PlayStation Store), la preţuri ce pornesc de la 269,90 lei, în timp ce ediţia pentru PC este disponibilă prin intermediul Steam, la un preţ echivalent cu 59,99€.

Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News