Ni no Kuni II: Revenant Kingdom va fi lansat şi pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2017
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom va fi lansat şi pe PC

Bandai Namco Entertainment a oferit mai multe informaţii despre RPG-ul japonez Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, dintre care s-a remarcat faptul că jocul urmează să fie lansat simultan pe PlayStation 4 şi PC (în format digital pentru acesta din urmă). Ni no Kuni II: Revenant Kingdom este dezvoltat de studioul japonez Level-5 în colaborare cu animatorul Yoshiyuki Momose, cunoscut pentru munca lui de la Studio Ghibli, şi compozitorul Joe Hisaishi. Cu această ocazie, au fost oferite noi secvenţe de gameplay din Ni no Kuni II, precum şi o serie nouă de imagini, pe care le puteţi admira mai jos.

În lumea Ni no Kuni, regatul Ding Dong Dell este faimos pentru felul armonios în care trăiesc împreună pisicile, şoarecii şi oamenii. În urma unei lovituri de stat, regele Evan este alungat din regat împreună cu supuşii săi loiali. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom prezintă în detaliu povestea regelui deposedat, călătoria sa, şi ambiţia lui de a de a înfiinţa propriul regat, unificând întreaga lume.

Alături de rege îi vom regăsi şi pe prietenii lui loiali: Roland, Tani şi creaturile cunoscute sub denumirea de Higgledies. Deşi aceste fiinţe sunt născute din puterea inimii, o forţă ce se regăseşte în oameni şi animale, dar şi în elemente precum apa sau focul, doar cei cu inima pură îi pot vedea. Higgledies îl vor ajuta pe Evan de-a lungul aventurii sale, asistându-l în lupte şi făcând posibil accesul în locuri ascunse. Jucătorul va trebui să-l ghideze pe Evan în misiunea sa de a redeveni rege, în cadrul unei călătorii care-l va purta prin donjoane periculoase, în care va trebui să înfrunte monştri fioroşi.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom este aşteptat în 2017 pentru PlayStation4 şi PC.

Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2 Revenant KingdomNi no Kuni 2 Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2 Revenant KingdomNi no Kuni 2 Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News