Colecția Nioh sosește pe PlayStation 5, Nioh 2 va fi lansat și pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 16.11.2020
Colecția Nioh sosește pe PlayStation 5, Nioh 2 va fi lansat și pe PC

Cei de la Koei Tecmo și studioul Team Ninja au numeroase vești bune pentru fanii seriei Nioh, mai ales cei dețin un PS5 sau PC: în primul rând, cel de-al treilea (și ultimul!) pachet DLC pentru Nioh 2 – The First Samurai – va fi disponibil începând cu 17 decembrie 2020.

Iar anul viitor, lucrurile se vor aglomera destul de mult pentru pasionații de Nioh. Să începem cu consolele PlayStation, platformele pe care titlurile seriei și-au făcut, pâna acum, debutul.

Seria Nioh ajunge pe PlayStation 5

Astfel, începând cu 5 februarie 2021, marcând cea de-a patra aniversare a seriei Nioh, următoarele jocuri și pachete vor fi disponibile:

  • Nioh 2 – The Complete Edition (pentru PlayStation 4)
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (pentru PlayStation 5)
  • Nioh Remastered – The Complete Edition (pentru PlayStation 5)
  • The Nioh Collection (pentru PlayStation 5)

Nioh 2 – The Complete Edition va permite utilizatorilor de PlayStation 4 să experimenteze povestea completă din Nioh 2, toate cele trei pachete DLC urmând să fie incluse.

Deținătorii de PlayStation 5 se vor putea bucura de Nioh 2 Remastered – The Complete Edition sau Nioh Remastered – The Complete Edition, ediții retușate ale jocurilor originale, acum optimizate pentru PlayStation 5, cu suport pentru rezoluție 4K, framerate-uri de până la 120 de cadre pe secundă și timpi de încărcare mult mai rapizi. Nioh Collection pentru PlayStation 5 va include edițiile remasterizate ale ambelor jocuri.

Alternativ, jucătorii care dețin Nioh 2 – The Complete Edition pentru PS4 vor putea face upgrade-ul către Nioh 2 Remastered – The Complete Edition pentru PS5 în mod gratuit, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, posesorii ediției de bază a jocului Nioh 2 pentru PS4 vor putea face upgrade-ul gratuit către Nioh 2 Remastered pe PS5, urmând să primească și acces la pachetele DLC pentru joc pe care le dețin deja pe PS4.

Nioh 2 va fi lansat și pe PC

Nu în ultimul rând, tot pe 5 februarie 2021 își va face apariția și Nioh 2 – The Complete Edition pentru PC, prin intermediul Steam. Acesta va include jocul de bază, alături de cele trei expansion-uri DLC “The Tengu’s Disciple”, “Darkness in the Capital” și “The First Samurai”.

Nioh 2 – The Complete Edition pentru PC va oferi, la rândul său, suport pentru rezoluție 4K Ultra HD, pentru monitoarele ultra-widescreen, pentru HDR (High Dynamic Range) și chiar suport pentru monitoarele cu rate de refresh de până la 144Hz, cu gameplay ultra-fluent, redat la un framerate consistent de 120 de cadre pe secunde pe sistemele suficient de capabile.

De asemenea, Nioh 2 – The Complete Edition pentru PC va putea fi controlat fie prin intermediul combinației de mouse și tastatură, fie cu ajutorul unui controller.

Sursa: PlayStation Blog, All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News