Nioh, disponibil începând de azi

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2017
Nioh, disponibil începând de azi

Sony Interactive Entertainment şi studioul Team Ninja au confirmat disponibilitatea în magazine, începând de astăzi, a action RPG-ului Nioh. Cu această ocazie, a fost lansat şi un trailer final al jocului, pe care îl puteţi urmări în continuare. Nioh a fost primit neaşteptat de bine de presa de profil, înregistrând o medie a notelor primite în review-uri de 88, conform Metacritic.

Acţiunea din Nioh are loc într-o perioadă de război civil, în vechea Japonie, producătorii promiţând o îmbinare a elementelor ce ţin de folclorul nipon – samurai vs. creaturi supranaturale – cu tehnicile de luptă cu sabia caracteristice samurailor. Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ titlurile Ninja Gaiden, Nioh fiind caracterizat drept o combinaţie între această serie şi câteva dintre mecanicile de joc caracteristice seriei Dark Souls.

Nioh este disponibil începând de azi, exclusiv pentru PlayStation 4, fie în format fizic (cu preţuri ce pornesc de la 249,90 lei), fie digital, prin intermediul PlayStation Store (239,90 lei pentru ediţia standard a jocului, 299,90 lei pentru Digital Deluxe Edition, ce include şi Season Pass, şi 112 lei pentru Season Pass individual).

Nioh

Urmărește Go4Games.ro pe Google News