Noile jocuri Dragon Age și Mass Effect au debutat la The Game Awards 2020

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2020
Noile jocuri Dragon Age și Mass Effect au debutat la The Game Awards 2020

În ciuda faptului că BioWare a fost părăsit de două dintre cele mai importante persoane din conducere – general manager-ul Casey Hudson, regizorul seriei Mass Effect, și Mark Darrah, producătorul executiv al seriei Dragon Age –, Electronic Arts dă asigurări ca studioul își va continua activitatea.

Iar ca dovadă în acest sens, cu ocazia The Game Awards 2020, cele două proiecte majore ale celor de la BioWare – noile jocuri din seriile Dragon Age și Mass Effect – au primit primele trailere, pe care le puteți viziona în continuare.

De altfel, s-a anunțat în mod oficial că, în cadrul BioWare, o echipă cu experiență lucrează din greu la viziunea pentru următorul capitol al seriei Mass Effect. Momentan, proiectul se află în fazele sale incipiente, existând promisiunea că mai multe detalii despre acest joc nou Mass Effect vor fi dezvăluite la timpul potrivit.

Trilogia Mass Effect va fi, de asemenea, remasterizată

De asemenea, echipa de la BioWare lucrează de luni bune la remasterizarea trilogiei inițiale Mass Effect, actualizând texturile, shaderele, modelele, efectele și specificațiile tehnice ale acestor trei jocuri. Obiectivul producătorilor nu a fost refacerea jocurilor de la zero sau reimaginarea acestora, ci mai degrabă modernizare experienței pentru ca și fanii noi să se poate bucura de aceste titluri, în cea mai bună formă a lor.

Astfel, aventurile comandantului Shepard vor fi redate în rezoluție înaltă, cu framerate mai fluent și numeroase îmbunătățiri vizuale. Mass Effect Legendary Edition va include tot conținutul single player și DLC-urile aferente din Mass Effect, Mass Effect 2 și Mass Effect 3, plus arme, armuri și echipamente suplimentare. Iar toate vor fi optimizate pentru și redate în rezoluție 4K Ultra HD.

Mass Effect Legendary Edition este așteptat în primăvara anului 2021, urmând să fie lansat în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One vor putea fi rulate și pe PlayStation 5, respectiv Xbox Series X, îmbunătățiri specifice urmând să fie adăugate pentru aceste console next-gen.

Sursa: Mass Effect YouTube, Dragon Age YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News