Phantom Liberty este expansion pack-ul pentru Cyberpunk 2077. Ce aduce nou proaspăt lansatul update Edgerunners

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2022
Phantom Liberty este expansion pack-ul pentru Cyberpunk 2077. Ce aduce nou proaspăt lansatul update Edgerunners
Foto: CD Projekt

După cum era de așteptat, CD Projekt RED s-a folosit de cel mai recent episod “Night City Live” pentru a dezvălui viitorul expansion pack Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ce urmează să fie lansat în cursul anului viitor. Spre deosebire de jocul inițial Cyberpunk 2077, expansion-ul Phantom Liberty va fi disponibil doar pentru platformele moderne: PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia. Pe de altă parte, Keavu Reeves se va întoarce în rolul lui Johnny Silverhand și în acest expansion pack.

De asemenea, Cyberpunk 2077 tocmai ce a primit update-ul Edgerunners (v1.6), inspirat din serialul Cyberpunk: Edgerunners, ce urmează să debuteze pe Netflix începând cu 13 septembrie 2022. Pe lângă numeroase corecții, suport pentru mod-uri pe PC și alte noutăți, noul update adaugă jocului conținut suplimentar, precum quest-uri noi, arme noi, cross-progression pentru a putea importa salvările de pe o platforma pe alta, precum și un nou Performance Mode pe consolele Xbox Series S.

Cyberpunk 2077 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Google Stadia. Update-ul Edgerunners (v1.6) este disponibil acum, pe toate platformele. Serialul animat Cyberpunk: Edgerunners va putea fi urmărit pe Netflix începând cu 13 septembrie 2022.

Expansion pack-ul Cyberpunk 2077: Phantom Liberty este așteptat în 2023, urmând să fie disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia.

Sursa: Cyberpunk.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News