Primele secvențe de gameplay din Lies of P, povestea lui Pinocchio spusă într-o manieră Dark Souls

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2021
Primele secvențe de gameplay din Lies of P, povestea lui Pinocchio spusă într-o manieră Dark Souls
Foto: Neowiz

Neowiz, împreună cu Round8 Studio, au dezvăluit primul trailer cu secvențe de gameplay din Lies of P, noul titlu action RPG realizat în stilul seriei Dark Souls. Jocul îsi propune să combine mecanicile de gameplay deja cunoscute cu o poveste aparte: Lies of P este inspirat de romanul Aventurile lui Pinocchio, scris de Carlo Collodi, reinterpretat însă într-o manieră mult mai matură.

Pinocchio, într-o versiune horror

Lies of P spune povestea lui Pinocchio într-un mod original, jucătorii urmând să-l controleze pe protagonist printr-o lume întunecată, în perioada Belle Epoque, în care omenirea pare blestemată. Pinocchio trebuie să călătorească până în orașul Krat, transformat într-un veritabil coșmar, unde va fi nevoit să-l caute pe faimosul Geppetto, pentru a dezlega misterul sorții sale și a întregii lumi.

În această reinterpretare a poveștii clasice, Pinocchio este o păpușă mecanizată, capabilă să-și făurească propriile arme din resursele pe care le găsește pe parcursul jocului. De asemenea, eroul va interacționa cu puținii supraviețuitori rămași în oraș: cu cât Pinocchio va minți mai mult în aceste discuții, cu atât mai uman va deveni. Iar tranziția dintre păpușa mecanică și om are atât beneficii, cât și dezavantaje, deci va trebui să alegi cu atenție. Jocul va include și un sistem de crafting avansat, decizii ce vor afecta modul în care decurge povestea, precum și un sistem avansat de personalizare a progresiei eroului.

Lies of P este construit folosind Unreal Engine și va fi lansat doar pentru consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X|S, precum și pentru PC (Steam). Jocul este așteptat în cursul anului 2023.

Sursa: NEOWIZ West YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News