Risen 3: Titan Lords revine într-o variantă Enhanced Edition

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 11.05.2015
Risen 3: Titan Lords revine într-o variantă Enhanced Edition

Deep Silver a anunţat că Risen 3: Titan Lords, jocul celor de la Piranha Bytes câştigător al premiului “Best Role Playing Game of Gamescom 2014”, va fi relansat într-o versiune Enhanced Edition, exclusiv pentru PlayStation 4.

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition include toate update-urile şi DLC-urile lansat pentru jocul original: Adventure Grab, Fog Island şi Uprising of the Little Guys. În plus, Enhanced Edition-ul va beneficia de un nivel grafic echivalent cu preset-ul “Ultra” de pe PC, dar şi de unele îmbunătăţiri evidente precum texturi de rezoluţie mai înaltă, efecte de post procesare adiţionale (boked depth of field, HDR bloom), precum şi de un nou sistem de nori volumetrici, care va pune în valoare ciclul dinamic noapte-zi.

Risen 3 Titan Lords

Risen 3 Titan LordsRisen 3 Titan Lords

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition va rula în rezoluţia FullHD 1080p, la un framerate constant de 30 de cadre pe secundă, şi va oferi suport pentru funcţiile specifice consolei PlayStation 4: Remote Play (cu ajutorul PlayStation Vita sau PlayStation TV), posibilitatea de a realiza live streaming, dar şi de a înregistra secvenţe de gameplay, precum şi Share Play.

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition va fi lansat pe 21 august 2015, exclusiv în format digital pentru PlayStation 4, la un preţ recomandat echivalent cu 39,99$.

Risen 3 Titan Lords

Risen 3 Titan LordsRisen 3 Titan Lords

Risen 3 Titan LordsRisen 3 Titan Lords

Urmărește Go4Games.ro pe Google News