Shadowrun Trilogy, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2021
Shadowrun Trilogy, joc gratuit oferit de GOG
Foto: Paradox Interactive

Pe GOG (Good Old Games), campania de reduceri de vară intră pe ultima sută de metri, acesta fiind ultimul sfârșit de săptămână pe parcursul căruia peste 3400 de jocuri sunt oferite la prețuri reduse cu până la 90%. Cu ocazia acestor ultime zile ale campaniei de reduceri, Good Old Games vă oferă încă un joc gratuit: Shadowrun Trilogy, de la Paradox Interactive. Pentru a-l putea obține, trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul celor de la GOG, să accesați prima pagină a site-ului GOG și să faceți click pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Shadowrun joc gratuit

Shadowrun Trilogy poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 54 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Mai exact, Shadowrun Trilogy reprezintă o colecție de trei titluri recomandate fanilor genului RPG, fiind incluse jocurile Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut, precum și Shadowrun Hong Kong – Extended Edition.

Sursa: Good Old Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News