Skyrim primeşte Creation Kit, texturi îmbunătăţite şi o reducere de preţ

| 08.02.2012
Skyrim primeşte Creation Kit, texturi îmbunătăţite şi o reducere de preţ

După cum promiseseră, cei de la Bethesda Game Studios au lansat noul update pentru The Elder Scrolls V: Skyrim, actualizarea fiind deosebit de generoasă în privinţa conţinutului adăugat. În primul rând, este vorba de Skyrim Creation Kit, editorul cu ajutorul căruia pot fi realizate mod-uri pentru jocul celor de la Bethesda.

Mai mult, surpriza promisă săptămâna trecută s-a concretizat sub forma unui pachet complet gratuit ce conţine texturi noi, de rezoluţii ridicate, care pot fi folosite acum pentru a transforma The Elder Scrolls V: Skyrim într-un joc mult mai arătos. Atenţie însă, pentru a folosi acest pachet de texturi în condiţii optime, aveţi nevoie de un sistem dotat cu minimum 4GB de memorie RAM şi o placă video cu minimum 1GB de memorie.

Nu în ultimul rând, prin intermediul Steam Workshop, a fost lansat primul mod pentru Skyrim, personajul Wheatley din Portal 2 fiind adăugat drept companion permanent în jocul celor de la Bethesda.Odată cu lansarea update-ului ce conţine Creation Kit-ul pentru Skyrim, Bethesda a dat startul şi unei serii de tutorial video, care detaliază fiecare pas necesar pentru a crea conţinut nou pentru acest joc. În continuare puteţi urmări primul episod al acestei serii (dintr-un total de zece).

Pentru a sărbători lansarea noului Creation Kit, a primelor mod-uri realizate de comunitate, precum şi a pachetului de texturi îmbunătăţite, Steam oferă acum o reducere specială pentru toate titlurile seriei The Elder Scrolls, după cum urmează: The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition la preţul de 9,99€, The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition la preţul de 9,99€ si The Elder Scrolls V: Skyrim la 33,49€. Alternativ, puteţi opta şi pentru un pachet care conţine toate cele trei jocuri amintite mai devreme, la preţul de 44,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News