Sony a eliminat Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Store. Cum poți primi banii înapoi dacă ai cumpărat versiunea de PS4 a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2020
Sony a eliminat Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Store. Cum poți primi banii înapoi dacă ai cumpărat versiunea de PS4 a jocului

În urma plângerilor venite din partea clienților în legătura cu starea deplorabilă în care a fost lansată versiunea pentru PlayStation 4 a jocului Cyberpunk 2077, Sony Interactive Entertainment a luat o decizie drastică: eliminarea completă a jocului celor de la CD Projekt RED de pe PlayStation Store.

Conform celor de la Sony, jocul Cyberpunk 2077 nu va mai putea fi achiziționat, în regim digital, de pe PlayStation Store, cel puțin până când producătorii îl vor actualiza și îi vor corecta defectele. De asemenea, Sony Interactive Entertainment va iniția procedura de a restitui banii tuturor celor care au achiziționat Cyberpunk 2077 pentru PlayStation 4 în format digital.

Astfel, clienții care au cumpărat Cyberpunk 2077 și nu mai au răbdare pâna la promisele update-uri din ianuarie și februarie se pot înscrie aici pentru a primi înapoi banii.

CD Projekt îndeamnă toți nemulțumiții să-și ceară banii înapoi

Chiar și în cazul în care ați cumpărat un exemplar fizic al jocului Cyberpunk 2077 pentru console, CD Projekt RED vă îndeamnă să vă cereți banii înapoi de la magazinul de unde ați achiziționat jocul.

În cazul în care această soluție nu este posibilă, trimiteți un e-mail la adresa [email protected], iar producătorii vor face tot posibilul să vă ajute. Cererile folosind aceasta adresă de e-mail pot fi trimise doar până săptămâna viitoare, până pe 21 decembrie 2020.

Producătorul promite că va face tot posibilul pentru a corecta bug-urile și neajunsurile jocului: primul update (v1.04) a fost deja lansat, iar următorul patch va sosi în următoarele șapte zile. Procesul va continua și după sărbătorile de iarnă, în ianuarie urmând să-și facă apariția primul update major pentru Cyberpunk 2077, botezat Patch #1. Acesta va fi urmat, în februarie, de cel de-al doilea update major al jocului: Patch #2.

Aceste două patch-uri vor avea menirea de a rezolva majoritatea problemelor pe care utilizatorii le întâmpină cu edițiile de console ale jocului Cyberpunk 2077. Mai multe detalii despre aceste update-uri vor fi oferite în curând. Totuși, producătorii avertizează că aceste update-uri nu vor face Cyberpunk 2077 să arate și să ruleze precum o face acum pe consolele de nouă generație (unde beneficiază de mod 60fps) sau pe un PC actualizat, însă vor oferi îmbunătățiri semnificative față de experiența actuală.

Sursa: Sony Interactive Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News