South Park: The Fractured But Whole a fost finalizat

Autor: Cosmin Aionita | 25.09.2017
South Park: The Fractured But Whole a fost finalizat

Ubisoft a anunţat că South Park: The Fractured But Whole, RPG-ul amuzant dezvoltat de studioul Ubisoft San Francisco în colaborare cu South Park Digital Studios, a fost finalizat, versiunea gold fiind trimisă către fabrici pentru a fi multiplicată. Astfel, jocul va fi lansat la data deja confirmată: 17 octombrie 2017. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru joc, realizat în cel mai pur stil South Park.

South Park: The Fractured But Whole va oferi din nou posibilitatea de a intra în rolul noului puşti din South Park, care, alături de foarte cunoscuţii Cartman, Stan, Kyle şi Kenny, se vor juca de-a supereroii de această dată. Este vorba despre Coon and Friends, grupul de “supereroi” condus de The Coon (Cartman), în care îi regăsim pe Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito şi Mint Berry Crunch. Nu va lipsi nici Butters şi alter-ego-ul său, Professor Chaos.

South Park: The Fractured But Whole va fi lansat pe 17 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

South Park The Fractured But Whole

Urmărește Go4Games.ro pe Google News