La aniversarea de 20 de ani a seriei, Square Enix a dezvăluit Kingdom Hearts 4

Autor: Cosmin Aionita | 11.04.2022
La aniversarea de 20 de ani a seriei, Square Enix a dezvăluit Kingdom Hearts 4
Foto: Square Enix

Ca partea a aniversării de 20 de ani a seriei, Square Enix a confirmat că Kingdom Hearts 4, continuarea oficială, se află acum în dezvoltare.

Deși grosul detaliilor despre Kingdom Hearts 4 încă lipsește, descrierea oficială vorbește despre întoarcerea lui Sora, cu un look actualizat, și începerea unei povești complet noi în cadrul seriei, numită Lost Master Arc.

Astfel, în urma unei bătălii dintre Sora și un inamic gigantic, jucătorii vor lua contactul cu Qadratum, un oraș de mari dimensiuni, ce va fi reprodus într-un mod foarte realist, diferit de ceea ce am întâlnit în precedentele titluri Kingdom Hearts. Aliații lui Sora se vor întoarce, în trailer îi putem vedea pe Donald și Goofy, acestora urmând să li se alăture și personaje complet noi, cum ar fi misterioasa Strelitzia.

Momentan, Square Enix nu a dezvăluit nici platformele pe care Kingdom Hearts 4 urmează să-și facă apariția și nici vreo eventuală perioadă de lansare. Anunțul a fost acompaniat și de scoaterea la iveală a unui nou joc al seriei, destinat platformelor mobile: Kingdom Hearts: Missing-Link.

Sursa: Eurogamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News