Tales of Berseria, disponibil acum în România

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2017
Tales of Berseria, disponibil acum în România

Bandai Namco Entertainment a lansat pe piaţă Tales of Berseria, cel mai nou episod al seriei îndrăgite de RPG-uri japoneze, pentru PlayStation 4 şi PC (prin intermediul Steam). Pentru prima dată în istoria seriei, Tales of Berseria are un protagonist aparţinând sexului frumos, printre alte noutăţi aduse de noul joc fiind demne de menţionat îmbunătăţirile sistemului de luptă, bazat pe înşiruirea de combo-uri, şi noile personaje care îmbogăţesc povestea.

În Tales of Berseria jucătorii intră în rolul lui Velvet Crowe, o tânără odinioară liniştită şi echilibrată, care a fost copleşită de furia acumulată în urma unor experienţe traumatice trăite cu trei ani înainte de evenimentele relatate în joc. Velvet se va alătura unei găşti de piraţi, aventura purtându-i pe nenumăratele insule ale regatului sacru Midgand. Mutsumi Inomata, veteran al seriei, a proiectat personal personajul Velvet, în timp ce faimosul studio de animaţii Ufotable a realizat secvenţele cinematice, pentru a întregi experienţa narativă a jocului.

Pentru fanii seriei, Bandai Namco Entertainment Europe în colaborare cu La Fée Sauvage au organizat seria de concerte simfonice Orchestral Memories. Pe lângă melodii cunoscute din alte serii de jocuri video ale companiei, melomanii vor putea descoperi şi piesele favorite din serie Tales of, interpretate live de o orchestră simfonică. Prima reprezentaţie va avea loc pe 4 februarie începând cu orele 20:00, la Salle Pleyel în Paris şi va include o apariţie exclusivă a compozitorilor Motoi Sakuraba şi Go-Shiina. Biletele pot fi achiziţionate pe shop.wildfaery.com.

Mai mult, pe acelaşi site sunt disponibile şi 150 de bilete VIP care includ o sesiune de ”meet & greet” cu Motoi Sakuraba şi Go Shiina, respectiv şansa de a face o fotografie şi a obţine autograful celor doi compozitori după concert.

Tales of Berseria este disponibil în România pentru PlayStation 4, la preţul de 249,90 lei (disc fizic) sau 269,90 lei (download digital prin PlayStation Store), şi pentru PC, prin intermediul Steam, la un preţ de 49,99€.

Tales of Berseria

Urmărește Go4Games.ro pe Google News