The Forgotten City, un nou RPG pentru fanii Skyrim

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2021
The Forgotten City, un nou RPG pentru fanii Skyrim
Foto: Modern Storyteller

Colegii de la IGN au publicat un clip extins de gameplay din The Forgotten City, prezentând astfel nouă minute din acest joc. The Forgotten City are un istoric inedit, fiind conceput inițial drept un MOD pentru foarte popularul The Elder Scrolls V: Skyrim. Această modificare s-a dovedit a fi într-atât de populară, fiind descărcată de peste 3 milioane de ori, încât creatorii au decis să o transforme într-un joc de sine stătător, bazat pe Unreal Engine.

O experiență RPG autentică

Acțiunea din The Forgotten City va avea loc într-un oraș roman, în antichitate, ce are o particularitate: locuitorii sunt amenințați de un blestem, conform căruia oricine comite și cel mai neînsemnat păcat va fi transformat într-o statuie de aur. De asemenea, jucătorul este blocat într-o buclă temporală, pe care o poate folosi pentru a reutiliza informațiile obținute de la locuitori în ciclurile viitoare ale aventurii.

Cum îi stă bine unui joc RPG, producătorii promit că The Forgotten City va avea parte de o distribuție bogată de personaje, fiecare cu propriile personalități și quest-uri de rezolvat, iar acestea vor putea fi abordate într-o manieră neliniară. Veți fi pus în fața a numeroase dileme morale, care vor avea consecințe profunde, ce pot face diferența dintre viață și moarte. Mai mult, jocul va avea multiple finaluri, în funcție de alegerile făcute de-a lungul aventurii.

Nu vor lipsi nici alte elemente ale genului RPG, precum posibilitatea de a-ți crea un erou unic, de a te axa pe negocieri, șarm, mită sau intimidare în discuțiile cu celelalte personaje, dar și de a recurge la stealth atunci când lupta directă nu este o opțiune viabilă.

The Forgotten City urmează să fie lansat în cursul lunii iulie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (Steam).

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News