The Outer Worlds este disponibil acum prin Steam și GOG

Autor: Cosmin Aionita | 26.10.2020
The Outer Worlds este disponibil acum prin Steam și GOG

Private Division, împreună cu studioul Obsidian Entertainment, au confirmat că RPG-ul first person The Outer Worlds este disponibil acum și prin intermediul Steam. Lansat inițial în toamna anului trecut, The Outer Worlds a fost oferit pe PC, până acum, doar prin Epic Games Store sau ca parte a abonamentului Xbox Game Pass.

Odată cu lansarea pe Steam, The Outer Worlds beneficiază, pentru o perioadă limitată de timp, de prețul promoțional de 29,99€. Peril on Gorgon, primul expasion pack narativ al jocului este, de asemenea, disponibil prin intermediul Steam, fie individual (14,99€), fie ca parte a The Outer Worlds Expansion Pass (24,99€).

Audiofilii pot achiziționa de pe Steam și coloana sonoră a jocului la prețul de 8,99€. Cei care nu vor să rateze nimic pot opta pentru The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle, pachet ce include, pe lângă jocul de bază, expansion pass-ul și coloana sonoră a jocului, totul la un preț special: 57,57€.

Tot începând de azi, jocul The Outer Worlds este disponibil și în oferta GOG.com.

De la creatorii primului joc Fallout

The Outer Worlds a fost dezvoltat de Tim Cain și Leonard Boyarsky, creatorii primului Fallout, aceștia unindu-și forțele cu renumitul studio Obsidian Entertainment, responsabil, printre altele, pentru jocuri precum Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth și franciza Pillars of Eternity.

The Outer Worlds este un RPG first person foarte asemănător cu recentele titluri ale seriei Fallout, unde eroul principal se trezește din hibernare pe o navă de coloniști, naufragiată în călătoria pe care o efectua către Halcyon, cea mai îndepărtată colonie umană față de planeta Pământ. Jucătorul nimerește astfel în mijlocul unei conspirații ce amenință soarta coloniei Halcyon, deciziile acestuia afectând modul în care povestea se desfășoară.

The Outer Worlds este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store, Xbox Game Pass, GOG.com) și Nintendo Switch.

The Outer Worlds Steam

Sursa: Private Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News