The Outer Worlds va fi lansat pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2020
The Outer Worlds va fi lansat pentru Nintendo Switch

Private Division a anunţat că The Outer Worlds, recentul RPG first person al studioului Obsidian Entertainment, urmează să fie lansat şi într-o ediţie pentru consola Nintendo Switch. Versiunea pentru consola Nintendo va fi disponibilă începând cu 6 martie 2020, întreaga experienţă de joc urmând să fie inclusă, atât în modul clasic, pe TV, cât şi adaptată pentru modul portabil.

The Outer Worlds este un RPG first person foarte asemănător cu recentele titluri ale seriei Fallout, acţiunea nefiind însă plasată pe Pământ de această dată. Eroul principal se trezeşte din hibernare pe o navă de colonişti, naufragiată în călătoria pe care o efectua către Halcyon, nimerind în mijlocul unei conspiraţii ce ameninţă soarta coloniei, alegerile acestuia dictând modul în care povestea se desfăşoară.

Pe lângă elementele de bază ale unui RPG, cum ar fi explorarea, dialogurile extinse cu celelalte personaje, ba chiar recrutarea unora dintre acestea în propria echipă, cei de la Obsidian Entertainment pun accentul şi pe ideea că personajele create de jucători pot avea şi defecte. Astfel, jocul monitorizează progresul eroului, precum şi modul său de abordare şi deduce lucrurile le care acesta se pricepe şi cele la care trebuie sa mai progreseze. În funcţie de aceste informaţii, jocul îi atribuie eroului defecte (fobii de anumite creaturi, spre exemplu), dar şi abilităţi speciale suplimentare.

The Outer Worlds pentru Nintendo Switch îşi va face apariţia pe 6 martie 2020 şi urmează să fie comercializat la un preţ echivalent cu 59,99€, fie digital, prin intermediul Nintendo eShop, fie într-un pachet retail, ce va include cutia jocului şi un voucher de download. The Outer Worlds este disponibil deja în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Outer Worlds Nintendo Switch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News