The Surge va primi expansion-ul A Walk In The Park

Autor: Cosmin Aionita | 09.11.2017
The Surge va primi expansion-ul A Walk In The Park

Focus Home Interactive a anunţat că action RPG-ul The Surge, dezvoltat de studioul Deck13 Interactive, urmează să primească un expansion masiv, denumit A Walk In The Park.

The Surge A Walk In The Park

Păstrând formula „hardcore” a jocului iniţial, The Surge: A Walk In The Park îi va scoate pe jucători din decorul industrial al facilităţilor CREO, oferind un mediu de joc complet nou: CREO World, un parc de distracţii construit de corporaţie pentru angajaţii săi. Evident, vom avea parte de niveluri noi, cu mai multe căi de acces, inamici noi (cum ar fi echipele de intervenţie şi salvare ale parcului, acum corupte de AI-ul scăpat de sub control, mascotele robotizate care patrulează prin parc, precum şi un boss nou), dar şi noi secrete, arme, seturi de armuri şi implanturi pentru upgrade.

The Surge: A Walk In The Park este aşteptat în decembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Simultan, va fi disponibil şi pachetul The Surge: Complete Edition, care va include jocul iniţial, toate DLC-urile lansate până acum, precum şi expansion-ul A Walk In The Park.

The Surge A Walk In The Park

The Surge A Walk In The ParkThe Surge A Walk In The Park

The Surge A Walk In The ParkThe Surge A Walk In The Park

Urmărește Go4Games.ro pe Google News