The Witcher 3: Wild Hunt amânat până în 2015

| 12.03.2014
The Witcher 3: Wild Hunt amânat până în 2015

CD Projekt a emis o scrisoare deschisă prin intermediul căreia anunţă inevitabilul: The Witcher 3: Wild Hunt, cel de-al treilea titlu al iubitei serii de jocuri RPG, a fost amânat! Deşi era aşteptat în cursul acestui an, polonezii de la CD Projekt au luat dureroasa decizie de a amâna jocului în încercarea de a menţine standardul calitativ pe care şi l-au impus încă de la startul proiectului.

Astfel, a fost stabilită o nouă perioadă de apariţie pentru The Witcher 3: Wild Hunt – jocul va fi lansat în luna februarie 2015, pentru platformele deja confirmate: PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

The Witcher 3: Wild Hunt va avea o lume de joc complet deschisă (cam de 40 de ori mai întinsă decât cea din The Witcher 2) şi va oferi de două ori mai multe secvenţe cinematice decât predecesorii săi, producătorii pregătind peste 100 de ore de quest-uri.

The Witcher 3: Wild Hunt are la bază noul motor grafic CDRED Engine 3, conceput special pentru a reda vasta lume din joc fără apariţia timpilor de încărcare. Geralt va putea călători unde doreşte în cadrul acestui mediu de joc şi va fi capabil să folosească mijloace rapide de transport, cum ar fi caii sau ambarcaţiunile.

The Witcher 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News