The Witcher 3: Wild Hunt – imagini noi

| 26.06.2013
The Witcher 3: Wild Hunt – imagini noi

The Witcher 3: Wild Hunt a fost una dintre vedetele de la E3 2013, jocul polonezilor de la CD Projekt fiind considerat de mulţi reprezentanţi ai presei de specialitate drept cel mai promiţător titlu prezentat în cadrul expoziţiei californiene. Iată că CD Projekt a lansat o nouă serie de imagini din noua aventură a lui Geralt, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

The Witcher 3: Wild Hunt va avea o lume de joc complet deschisă, cam de 40 de ori mai întinsă decât cea din The Witcher 2, care va necesita aproximativ 40 de minute pentru a fi parcursă călare de la un capăt la celălalt. Eroul va fi acelaşi Geralt of Rivia, de această dată însă acesta recăpătându-şi întreaga memorie. The Witcher 3 va oferi de două ori mai multe secvenţe cinematice decât predecesorii săi, producătorii pregătind peste 100 de ore de quest-uri.

The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt va avea la bază un nou motor grafic, CDRED Engine 3, conceput special pentru a reda vasta lume din joc fără apariţia timpilor de încărcare. Geralt va putea călători unde doreşte în cadrul acestui mediu de joc şi va fi capabil să folosească mijloace rapide de transport, cum ar fi caii sau ambarcaţiunile.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat in 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News