The Witcher, oferit gratuit prin intermediul GOG.com

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2019
The Witcher, oferit gratuit prin intermediul GOG.com

Aflaţi în plină campanie de promovare a jocului de cărţi Gwent: The Witcher Card Game, cei de la Good Old Games (GOG.com) oferă un “butoi” de cărţi pentru acest joc în mod gratuit. Un astfel de “butoi” (keg) oferă, în mod aleatoriu, cinci cărţi, cel puţin una dintre acestea urmând să fie rară, epică sau legendară. În plus, în această promoţie este inclus, în mod gratuit, şi primul joc al seriei The Witcher.

Cum puteţi intra in posesia primului The Witcher şi a keg-ului de cărţi pentru Gwent? Simplu, urmaţi acest link https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus şi apăsaţi butonul “Subscribe & Claim”.

Veţi avea de îndeplinit însă câteva condiţii pentru a accesa această ofertă: în primul rând, trebuie să deţineţi în library-ul dvs. de GOG.com jocul Gwent: The Witcher Card Game (dacă nu-l aveţi deja, îl puteţi adăuga şi descărca gratuit de aici https://www.gog.com/game/gwent_the_witcher_card_game, cu un click pe butonul “Play for free”, apoi rularea fişierului executabil descărcat şi instalarea jocului din clientul GOG Galaxy); de asemenea, trebuie să vă înscrieţi pe lista de newsletter a celor de la GOG (o puteţi face chiar urmând link-ul iniţial https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus, cu condiţia să aveţi deja Gwent în library-ul GOG).

Odată indepliniţi aceşti paşi, jocul The Witcher Enhanced Edition va fi adăugat în library-ul dvs. de GOG în mod gratuit. Dacă îl deţineţi deja, puteţi trimite acest nou exemplar cadou către un prieten.

The Witcher este un joc de tip RPG realizat de studioul polonez CD Projekt RED, primul din seria de adaptări după romanele autorului Andrzej Sapkowski, fiind disponibil în versiuni pentru PC şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News