Tot ce vrei să știi despre ELEX II, noul RPG al autorilor seriei Gothic

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2022
Tot ce vrei să știi despre ELEX II, noul RPG al autorilor seriei Gothic
Foto: THQ Nordic

Piranha Bytes a lansat un nou trailer pentru ELEX II, acesta oferind numeroase detalii despre RPG-ul ce urmează să fie lansat la începutul lunii martie. Astfel, din secvențele de mai jos puteți afla mai multe despre universul jocului, poveste, personajul central, particularități și opțiuni de gameplay etc.

Povestea din ELEX II va continua evenimentele din primul joc al seriei, cu câțiva ani de pace ce au dus la dispariția unor dintre facțiunile vechi, dar și la apariția unor grupări noi. Încercările celor din facțiunea The Berskers de a terraforma regiunile încep să dea roade și, după înfrângerea Hybrid, gruparea Albs nu mai reprezintă o amenințare.

Totuși, eroul seriei – Jax – află de o nouă amenințare ce pune sub semnul întrebării viitorul planetei Magalan. Iar sarcina de a uni facțiunile rămase pentru a înfrunta noua amenințare cade tot pe umerii jucătorului. ELEX II promite să continue tradiția seriei, fiind un RPG open world în care Jax și aliații săi vor lupta împotriva noului inamic: Skyanide.

Planeta Magalan va putea fi explorată în detaliu, iar Jax va putea folosi unelte precum jetpack-ul pentru a traversa harta sau chiar pentru a zbura. Ca în orice RPG care se respectă, personajele cu care vei putea interacționa vor ține minte ce atitudine și comportament ai avut față de ele și vor răspunde ca atare.

Mai mult, NPC-urile sau posibilii aliați pot fi provocați, ba chiar si uciși, acțiune ce va avea consecințe severe asupra modului în care va curge povestea mai departe. Fiecare decizie va schimba modul în care va fi expusă narațiunea din ELEX II, cu numeroase dileme morale ce trebuie depășite pe parcursul jocului.

ELEX II este așteptat pe 1 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Steam).

Sursa: Piranha Bytes

Urmărește Go4Games.ro pe Google News