Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a fost amânat din nou!

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2020
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a fost amânat din nou!

Anunțat inițial pentru primul trimestru al acestui an și apoi amânat, iată că Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 este lovit de o nouă astfel de amânare. Vestea a venit prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, într-o scrisoare deschisă, semnată atât de Andy Kipling (din partea Hardsuit Labs), cât și de Jakob Munthe (conducătorul diviziei dedicate jocurilor de tip RPG din cadrul Paradox Interactive).

Cei doi explică imposibilitatea lansării lui Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 în cursul acestui an, în condițiile în care echipa producătoare și-a impus niște standarde calitative foarte ridicate, pe care are de gând să le și atingă.

Astfel, s-a luat decizia de a amâna Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 până în anul 2021, atunci când jocul ar trebui să vadă lumina zilei atât pe consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X, cât și pe PC. Decalarea lansării nu este însă singura măsură luată pentru a putea finaliza proiectul în condițiile de calitate impuse, urmând să fie făcute și modificări la nivel organizațional. Mai multe informații în acest sens vor fi communicate în lunile următoare.

Continuare a unui veritabil joc-cult

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 este dezvoltat de această dată de studioul Hardsuit Labs, Brian Mitsoda, responsabil pentru scenariul primului joc din serie, reîntorcându-se și pentru această mult așteptată continuare.

Personajul întruchipat de jucător, recent devenit vampir, va fi catalistul unui veritabil război între clanurile de vampiri ce conduc din umbră orașul Seattle, reimaginat ca parte a universului World of Darkness. La fel ca în precedentul joc al seriei, eroul se va putea alătura unuia dintre clanurile implicate în acest conflict, își va urmări prada pe străzile orașului, va manipula politicieni și își va folosi abilitățile speciale în încercarea de a păstra echilibrul fragil dintre setea sa de sânge și umanitatea încă rămasă.

După lansare, cei de la Paradox Interactive și Hardsuit Labs promit că vor adăuga jocului noi clanuri de vampiri, ce vor fi oferite în mod gratuit tuturor celor care vor deține deja Vampire: The Masquarade – Bloodline 2.

După ce a fost amânat încă o dată, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 va fi lansat în 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X și PC.

Sursa: Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News