Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – gameplay extins de la Gamescom 2019

Autor: Cosmin Aionita | 22.08.2019
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – gameplay extins de la Gamescom 2019

Colegii de la IGN au publicat întregul demo al jocului Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 disponibil la Gamescom 2019. Astfel, în clipul de mai jos puteţi urmări aproape jumătate de oră de gameplay dintr-o ediţie pre-alpha a jocului, care evidenţiază câteva dintre elementele centrale ale jocului, precum discuţiile elaborate cu alte NPC-uri, porţiunile de stealth sau luptele directe, fie melee, fie cu arme de joc.

Jocul este dezvoltat de această dată de studioul Hardsuit Labs, Brian Mitsoda, responsabil pentru scenariul primului joc din serie, reîntorcându-se şi pentru această mult aşteptată continuare.

Personajul întruchipat de jucător, recent devenit vampir, este catalistul unui veritabil război între clanurile de vampiri ce conduc din umbră oraşul Seattle, reimaginat ca parte a universului World of Darkness. La fel ca în precedentul joc al seriei, eroul se va putea alătura unuia dintre clanurile implicate în acest conflict, îşi va urmări prada pe străzile oraşului, va manipula politicieni şi îşi va folosi abilităţile speciale în încercarea de a păstra echilibrul fragil dintre setea sa de sânge şi umanitatea încă rămasă.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 va fi lansat în cursul lunii martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News