Vessel of Hatred este primul expansion oficial pentru Diablo IV. Ce aduce nou și când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 06.11.2023
Vessel of Hatred este primul expansion oficial pentru Diablo IV. Ce aduce nou și când va fi lansat
Foto: Blizzard Entertainment

Ceremonia de deschidere a BlizzCon 2023 a fost locul ales de Blizzard Entertainment pentru a dezvălui Vessel of Hatred, primul expansion pack oficial pentru Diablo IV.

Conform descrierii oficiale, Vessel of Hatred va continua povestea întunecată din Diablo IV, dezvăluind soarta lui Mephisto, unul dintre cei trei Prime Evils din acest univers, precum și planurile acestuia pentru tărâmul Sanctuary.

Va fi adăugată o locație nouă, Nahantu, noi monștri împotriva cărora să luptați, precum și o clasă nouă de personaje, nemaiîntâlnită până acum în universul Diablo.

Diablo IV: Vessel of Hatred va fi lansat în ultima parte din 2024, mai multe detalii urmând să fie dezvăluite în vara anului viitor.

Începe al treilea sezon pentru Diablo IV

Până atunci însă, Diablo IV se pregătește de cel de-al treilea sezon de conținut suplimentar, care va aduce un nou tip de dungeon săptămânal, numit The Gauntlet, unde jucătorii își vor putea măsura Class Ranking-ul cu adversari din toata lumea. La sfârșitul fiecărei săptămâni, jucătorii cu cele mai înalte ranking-uri își vor vedea numele imprimate permanent în Seasonal Hall of the Ancients.

Midwinter Blight, un nou event sezonier, va începe pe 12 decembrie 2023 și va dura nu mai puțin de trei săptămâni. “Vedeta” acestuia va fi “o oroare” îmbrăcată într-o mantie roșie, pe care o veți putea înfrunta în regiunea înzăpezită Fractured Peaks.

Diablo IV este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Battle.net și Steam).

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News