Victor Vran – action RPG-ul bulgăresc are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 03.07.2015
Victor Vran – action RPG-ul bulgăresc are dată de lansare!

Studioul bulgăresc Haemimont Games a anunţat data de lansare a action RPG-ul Victor Vran, titlu dezvoltat în colaborare cu publisher-ul EuroVideo Medien, disponibil până acum doar în programul Steam Early Access. Astfel, Victor Vran va fi lansat, în versiunea sa completă şi finalizată, începând cu 24 iulie 2015.

De altfel, proaspăt lansatul update pentru versiunea Steam Early Access a jocului include finalul campaniei, cu tot cu secvenţe cinematice şi dialoguri vorbite în limbile engleză şi germană. De asemenea, versiunea finală a jocului va oferi o gamă largă de arme legendare, sute de Elite Challenges şi o setare de dificultate Hard Mode pentru jucătorii experimentaţi.

Prin Victor Vran, cei de la Haemimont Games şi-au propus să revitalizeze genul action RPG, oferind lupte rapide, un sistem aparte de dezvoltare a personajelor, multiplayer cooperativ, precum şi posibilităţile de a sări, roti camera şi de a controla întreaga acţiune cu ajutorul controller-ului. Jocul a fost foarte rapid adoptat de comunitatea de pe Steam, versiunea Early Access bucurându-se de aprecieri pozitive din partea majorităţii covârşitoare a fanilor.

Mai mult, pe 24 iulie 2015, pe lângă versiunea finală a jocului pentru Steam (PC, Mac şi Linux), Victor Vran va fi disponibil şi prin intermediul GoG.com, într-o ediţie DRM-free.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News