VIDEO: 11 minute de gameplay nou din Lies of P, combinația inedită dintre Pinocchio și Bloodborne

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2023
VIDEO: 11 minute de gameplay nou din Lies of P, combinația inedită dintre Pinocchio și Bloodborne
Foto: Neowiz

Colegii de la GameSpot au publicat un nou clip din Lies of P, ce însumează nu mai puțin de 11 minute de gameplay nou din jocul celor de la Neowiz, înregistrat cu ocazia GDC 2023. Realizat în colaborare cu Round8 Studio, Lies of P este inspirat de romanul “Aventurile lui Pinocchio” (scris de Carlo Collodi), reinterpretat însă într-o manieră mult mai matură, cu gameplay și look ce amintesc de Bloodborne.

Lies of P își propune să spună povestea lui Pinocchio într-un mod original, jucătorii urmând să-l controleze pe protagonist printr-o lume întunecată, în perioada Belle Epoque, în care omenirea pare blestemată. Pinocchio trebuie să călătorească până în orașul Krat, transformat într-un veritabil coșmar, unde va fi nevoit să-l caute pe faimosul Geppetto, pentru a dezlega misterul sorții sale și a întregii lumi.

În această reinterpretare a poveștii clasice, Pinocchio este o păpușă mecanizată, capabilă să-și făurească propriile arme din resursele pe care le găsește pe parcursul jocului. De asemenea, eroul va interacționa cu puținii supraviețuitori rămași în oraș: cu cât Pinocchio va minți mai mult în aceste discuții, cu atât mai uman va deveni. Iar tranziția dintre păpușa mecanică și om are atât beneficii, cât și dezavantaje, deci va trebui să aleagă cu atenție. Jocul va include și un sistem avansat de crafting, decizii ce vor afecta modul în care decurge povestea, precum și numeroase opțiuni de personalizare a progresiei eroului.

Lies of P va fi lansat în luna august 2023 și va fi disponibil în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, cât și pentru PC (Steam). De asemenea, jocul va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass pentru utilizatorii de console Xbox Series X|S și Xbox One.

Sursa: GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News