VIDEO: Ce moduri de joc va oferi Diablo IV după finalizarea campaniei. Cum să-ți construiești personajul

Autor: Cosmin Aionita | 10.04.2023
VIDEO: Ce moduri de joc va oferi Diablo IV după finalizarea campaniei. Cum să-ți construiești personajul

Blizzard Entertainment continuă seria de clipuri video Inside The Game, dedicată mult-așteptatului joc Diablo IV. Cel mai recent video din această serie se oprește asupra activităților de “endgame” din Diablo IV: opțiunile și modurile de joc ce vor fi disponibile pentru jucători după finalizarea campaniei principale – diferite world tiers, dungeon-uri speciale, regiuni ale hărții dedicate înfruntărilor PvP etc.

De asemenea, alături de creatorul de conținut Wudijo, Blizzard Entertainment a publicat un alt clip dedicat jocului Diablo IV, în care jucătorii sunt sfătuiți în legătură cu opțiunile pe care le vor avea la dispoziție pentru a-și construi versiuni cât mai eficiente și personalizate ale claselor de personaje disponibile în joc. Puteți viziona acest clip mai jos.

Cu Diablo IV, Blizzard își propune să combine formula de action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca Diablo IV sa beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News