VIDEO: Despre povestea din Diablo IV

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2023
VIDEO: Despre povestea din Diablo IV
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment continuă seria de clipuri video Inside The Game, dedicată mult-așteptatului joc Diablo IV. Cel mai recent video din această serie se oprește asupra poveștii din Diablo IV, aceasta desfășurându-se la nu mai puțin de 50 de ani de la evenimentele din Diablo III: Reaper of Souls, firul epic având în prim plan conflictul dintre demonul Lilith și îngerul Inarius, altădată aliați și creatorii tărâmului Sanctuary.

Prin Diablo IV, Blizzard își propune să combine formula de action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca jocul să beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor avea acces la joc cu câteva zile mai devreme, de pe 2 iunie 2023.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News