VIDEO: Diablo IV – Gameplay Launch Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2023
VIDEO: Diablo IV – Gameplay Launch Trailer
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a lansat obișnuitul “trailer de lansare” pentru Diablo IV, acesta prezentând numeroase secvențe de gameplay din joc, acompaniate de melodia „You Should See Me In A Crown”, interpretată de Billie Eilish.

Cu Diablo IV, Blizzard își propune să combine gameplay-ul action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca jocul să beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News