VIDEO: Final Fantasy XVI a primit noul trailer extins “Ambition”

Autor: Cosmin Aionita | 25.10.2022
VIDEO: Final Fantasy XVI a primit noul trailer extins “Ambition”
Foto: Square Enix

Square Enix a publicat un nou trailer extins pentru Final Fantasy XVI, dezvăluind astfel câțiva dintre protagoniștii jocului, locațiile pe care veți avea ocazia să le vizitați pe parcursul poveștii, dar și unele dintre aparentele intrigi ce vor sta la baza acestui nou fir narativ. Nu lipsesc nici secvențele de gameplay cu lupte împotriva unor creaturi imense, cel mai probabil unii dintre boșii pe care îi vom întâlni pe parcursul jocului.

După cum ne-au obișnuit jocurile seriei, și noul titlu va oferi o poveste complet nouă, susținută de o distribuție de personaje noi. De această dată, în rolul principal îl vom întâlni pe Clive Rosfield, pe care îl puteți admira în acțiune atât în trailer-ul de mai sus.

Conform spuselor lui Yoshida Naoki, producer pentru Final Fantasy XVI, echipa realizatoare de la Square Enix a intrat în faza finală a dezvoltării a acestui joc, concentrându-se pe finisarea și optimizarea întregului conținut și pregătirea acestuia pentru lansarea programată pentru vara anului viitor.

Final Fantasy XVI urmează să fie lansat în vara anului 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Final Fantasy YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News