VIDEO: Final Fantasy XVI a primit un nou trailer la The Game Awards 2022. Data de lansare, confirmată

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2022
VIDEO: Final Fantasy XVI a primit un nou trailer la The Game Awards 2022. Data de lansare, confirmată
Foto: Square Enix

Square Enix a ales scena de la The Game Awards 2022 pentru a prezenta un nou trailer extins pentru Final Fantasy XVI, dezvăluind astfel câteva elemente importante legate de acest joc: secvențe de gameplay, în special din timpul bătăliilor și sistemul de summon, porțiuni narative, dar și data de lansare, confirmată pentru vara anului viitor. Astfel, Final Fantasy XVI va fi disponibil începând cu 22 iunie 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

După cum ne-au obișnuit jocurile seriei, și noul titlu va oferi o poveste complet nouă, susținută de o distribuție de personaje noi. De această dată, în rolul principal îl vom întâlni pe Clive Rosfield, pe care îl puteți admira în acțiune atât în trailer-ul de mai sus.

Conform spuselor lui Yoshida Naoki, producer pentru acest titlu al seriei Final Fantasy, echipa realizatoare de la Square Enix a intrat în faza finală a dezvoltării a acestui joc, concentrându-se pe finisarea și optimizarea întregului conținut și pregătirea acestuia pentru lansarea din vara anului viitor.

Final Fantasy XVI urmează să fie lansat pe 22 iunie 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Final Fantasy YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News