VIDEO: Primele secvențe de gameplay din Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2024
VIDEO: Primele secvențe de gameplay din Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Foto: World of Darkness

Paradox Interactive și studioul The Chinese Room au revenit cu dezvăluirea secvențelor de gameplay din noua iterație a jocului Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, după ce versiunea precedentă, dezvoltată de Hardsuit Labs, fusese anulată. Avem două astfel de clipuri mai jos: primul dintre acestea este un gameplay trailer, un soi de rezumat al întregului segment din Bloodlines 2, pe care îl puteți urmări în cel de-al doilea clip, acompaniat de explicațiile producătorilor.

În noua versiune a jocului Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, personajul principal va fi un vampir Elder, cunoscut sub numele Phyre, ale cărui aspect, clan, poveste și sex pot fi alese de către jucători. Aceștia vor putea opta, în privința lui Phyre, pentru patru clanuri de vampiri ce vor fi jucabile în prima fază: Brujah, Tremere, Banu Haqim și Ventrue. Secvențele din clipurile de gameplay prezintă un personaj central ce a optat pentru clanul Brujah.

După o hibernare de peste 100 de ani, Phyre revine într-un Seattle fictiv, parte a universului World of Darkness, pentru controlul căruia se luptă mai multe figuri misterioase. Phyre aude mereu în cap vocea lui Fabien, un alt vampir, explicațiile pentru această abilitate urmând să fie dezvăluite pe parcursul jocului.

The Chinese Room, studio ce aparține de Sumo Digital, are experiență în domeniul jocurilor bazate pe poveste, echipa producătoare fiind responsabilă pentru titluri precum Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs sau Everybody’s Gone to the Rapture.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 va fi lansat în toamna anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: World of Darkness YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News