VIDEO: Un nou trailer cu gameplay din Lies of P, jocul care combină Pinocchio cu Dark Souls

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2023
VIDEO: Un nou trailer cu gameplay din Lies of P, jocul care combină Pinocchio cu Dark Souls
Foto: Neowiz

În cadrul IGN Fan Fest 2023, a fost prezentat un nou trailer oficial pentru Lies of P, action RPG-ul de la Neowiz, realizat în colaborare cu Round8 Studio și inspirat de romanul “Aventurile lui Pinocchio” (scris de Carlo Collodi), reinterpretat însă într-o manieră mult mai matură, cu un gameplay ce amintește de seria Dark Souls.

Lies of P își propune să spună povestea lui Pinocchio într-un mod original, jucătorii urmând să-l controleze pe protagonist printr-o lume întunecată, în perioada Belle Epoque, în care omenirea pare blestemată. Pinocchio trebuie să călătorească până în orașul Krat, transformat într-un veritabil coșmar, unde va fi nevoit să-l caute pe faimosul Geppetto, pentru a dezlega misterul sorții sale și a întregii lumi.

În această reinterpretare a poveștii clasice, Pinocchio este o păpușă mecanizată, capabilă să-și făurească propriile arme din resursele pe care le găsește pe parcursul jocului. De asemenea, eroul va interacționa cu puținii supraviețuitori rămași în oraș: cu cât Pinocchio va minți mai mult în aceste discuții, cu atât mai uman va deveni. Iar tranziția dintre păpușa mecanică și om are atât beneficii, cât și dezavantaje, deci va trebui să aleagă cu atenție. Jocul va include și un sistem avansat de crafting, decizii ce vor afecta modul în care decurge povestea, precum și numeroase opțiuni de personalizare a progresiei eroului.

Lies of P este așteptat în cursul anului 2023, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, cât și pentru PC (Steam). De asemenea, jocul va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass pentru utilizatorii de console Xbox Series X|S și Xbox One.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News