Echipa profesionistă 100 Thieves parăsește scena de CS GO

Autor: Vlad Ionescu | 13.10.2020
Echipa profesionistă 100 Thieves parăsește scena de CS GO

100 Thieves, una dintre cele mai bune echipe din CS GO la momentul actual, și-a anunțat oficial retragerea din scena de profesionistă de Counter Strike. După o serie de zvonuri, CEO-ul „Nadeshot” a făcut totul public astăzi, printr-o postare pe contul de Twitter al echipei. Motivul din spatele acestei acțiuni a fost influențat de călătoritul complicat din cauza Covid-19, precum și de dorința jucătorilor de a nu continua ca și o echipă.

Aceasta este a doua oară când se intâmpla asta în cadrul organizației 100T, echipa retrăgându-se oficial și în 2018. Potrivit lui Nadeshot, aceștia probabil vor reîncerca și o re-intrare în scena profesionistă în viitor, însă la momentul actual nu are sens sa continuie. Ultimul eveniment la care participă 100 Thieves este Intel Extreme Masters XV – New York Online, ce are loc în cursul acestei luni.

Evenimentul se desfasoara online, intr-un sistem de grupe si playoff, 12 dintre cele mai puternice echipe ale lumii fiind participante. De asemenea, meciurile se vor disputa în #BO3 (Cea mai bună echipă din 3 hărți jucate), acolo unde, fiecare echipa iși va alege harta preferată, în timp ce decisiva va fi aleasă automat de joc.

Echipă de top 20 mondial

100 Thieves, una dintre cele mai bune echipei din Nordul Americii, se clasează în acest moment pe locul 17 în lume, cu o rată de câștig de 51%. Lineup-ul echipei este format din AZR, Gratisfaction, jkaem, jks și liazz. Deși echipa trece printr-o perioadă bună, reușind să câștige ultimele 3 meciuri din cele 5 disputate, se pare ca totuși acest lucru nu este suficient pentru a continua ca și echipă profesionistă. Ca și rată de câștig pentru fiecare mapă în parte, Inferno (63%), Dust2 (56%), Vertigo (54%) și Train (50%), au cele mai bune statistici. Următorul meci al echipei, și unul dintre ultimele, este confruntarea cu cei de la Mythic, în cadrul IEM XV.

Sursa: HLTV 100 Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News