Ce echipe de Counter-Strike: Global Offensive participa la IEM New York 2020, unul dintre cele mai așteptate campionate din scena de CSGO

Autor: Vlad Ionescu | 12.10.2020
Ce echipe de Counter-Strike: Global Offensive participa la IEM New York 2020, unul dintre cele mai așteptate campionate din scena de CSGO

IEM New York, eveniment lansat și distribuit de ESL CSGO Major, a început oficial pe data de 6 octombrie 2020 și, până duminică, 18 octombrie, un număr de 12 dintre cele mai puternice echipe, din scena profesionistă de Counter-Strike: Global Offensive, se luptă pentru marele premiu de 60.000$. Din cauza pandemiei de COVID-19, toate echipele participante iși dispută meciurile din propriul loc de antrenamente, sau chiar din casa personală. Toate meciurile din cadrul evenimentului sunt disponibile, în direct, pe canalul oficial de YouTube al celor de la ESL.

Campionatul de Counter-Strike: Global Offensive se desfășoară într-un sistem de grupe și playoff, meciurile între echipe fiind decise într-un sistem de #BO3 (cea mai bună echipa din trei meciuri disputate). Printre cele mai renumite echipe de CSGO participante la acest turnament se află FURIA E-sports, Evil Geniuses si Team Liquid, toate trei clasându-se în top 15 mondial.

Grupe și statistici

Grupa 1

Furia E-sports – 4 victorii, 0 înfrangeri, 12 puncte

Evil Geniuses – 3 victorii, 1 înfrangeri, 9 puncte

New England Whalers – 3 victorii, 1 înfrangeri, 9 puncte

Triumph – 1 victorii, 3 înfrangeri, 3 puncte

Rebirth – 1 victorii, 3 înfrangeri, 3 puncte

ImPerium – 0 victorii, 4 înfrangeri, 0 puncte

Grupa 2

Team Liquid – 3 victorii, 1 înfrangeri, 9 puncte

Choas – 3 victorii, 1 înfrangeri, 9 puncte

100 Thieves – 3 victorii, 1 înfrangeri, 9 puncte

Team One – 2 victorii, 2 înfrangeri, 6 puncte

Mythic – 1 victorii, 3 înfrangeri, 3 puncte

RBG – 0 victorii, 4 înfrangeri, 0 puncte

Cel mai probabil vom asista la două semi-finale foarte interesante si echilibrate: Furia VS Team Liquid & Evil Geniuses VS 100 Thieves / Chaos.

Liderul grupei 1, Furia Esports, pleaca cu cele mai mari șanse de a câștiga acest turneu. În finala disputată acum două săptămâni, în cadrul campionatului ESL Pro League, echipa formată din jucători brazilieni a reușit să se impună în toate cele trei meciurile, câștigând meciul cu scorul clar de 3 la 0. Aflată pe locul 8 în lume, echipa are o rata de castig de 68%, dintr-un total de 230 de meciuri disputate. Pe partea de hărți preferate, Furia Esports are o rată de câștig de 70% pe Mirage, în timp ce Overpass este de 68%.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News